Officiating’s Cool trotse partner van Refsupplies

Bij Officiating’s cool zijn we enthousiast over alles wat het vak van fluiten leuker beter of makkelijker maakt. Daarom partneren we met enige trots met Refsupplies. Tijd voor een babbel met één van beide eigenaren Johan Smulders, die samen met zijn Belgische collega Yves van Cleven dit fijne initiatief opgestart is.

Smulders: ‘Een tijd geleden vond ik het heel lastig om nieuwe fluitjes te vinden. In sportzaken kom je ze bijna niet tegen, en als je online gaat zoeken dan moet het vaak van heel ver weg komen. De kwaliteit is dan vaak , laten we het netjes zeggen: suspect’ Smulders, zelf een meer dan verdienstelijk arbiter in de afdeling en daarnaast onder meer beoordelaar en scheidsrechterscoach op landelijk nivo vervolgt: ‘En hoe vaak hebben we niet mensen horen klagen hoe moeilijk het was om volledig zwarte schoenen te vinden? Dat is overigens iets waar we nog even naar aan het zoeken zijn hoe we dat op kunnen lossen. ‘

Het idee voor Refsupplies kwam vanuit de frustratie , en toen hij via het 3×3 circuit met collega Yves van Cleven in contact kwam die dezelfde ervaringen en ook met het idee voor een webshop rondliep, was een partnerschap geboren. ‘Voorlopig zitten we met name in het basketball omdat we daar allebei een netwerk in hebben, maar op de lange termijn kan je natuurlijk groeien naar andere sporten die ongeveer een gelijk spectrum aan producten hebben: voetbal, hockey, volleyball en dergelijke. Belangrijk vinden we om kwaliteit te leveren. Dus fluitjes die niet na een half seizoen al van ellende uit elkaar vallen, of schoenen die na drie wedstrijden al  helemaal uitgelopen zijn. Als mensen verzoeknummertjes hebben horen we ze graag! Ze kunnen altijd mailen, en laat ze Refsupplies vast in hun bookmarks opslaan!’ Lacht de Brabander.  De website is overigens wel online maar nog maar beperkt bruikbaar.

‘Beter is om via Facebook of via mail contact te leggen. Verzoeknummers zijn voor ons belangrijk, we willen graag weten wat mensen nodig hebben (of denken te hebben) om hun hobby zo goed mogelijk te beoefenen. Wij vinden dat het niet aan het materiaal moet liggen en dat dit ook redelijk snel beschikbaar moet zijn. Daarvoor hebben we contracten in en buiten Europa, in Engeland, Canada, Hongarije, Servië en natuurlijk ook in Amerika!’ zo vertelt Smulders niet zonder trots.

De partnership van Refsupplies en Officiating’s cool bestaat voorlopig uit de mogelijkheid die Refsupplies aan ons biedt om tegen gereduceerd tarief de pregame bordjes te leveren voor het toernooi in Moabit. Voor meer informatie over deze borden en de bestelwijze: info@officiatingscool.nl.

Smulders: ‘Maar we staan beiden open voor meer!’

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *